Over

Hoi! ik ben Marianne

Met mijn passie voor zowel commercie als de technologie probeer ik beide werelden dichter tot elkaar te brengen. Naast alle inhoudelijke informatie, vertel ik je hieronder iets meer over mijzelf. Wel zo fijn om te weten met wie je samenwerkt toch?!

Uit een familie met een ondernemende opa & oma en opgegroeid met een ondernemende vader speelde ik als kind al graag ‘winkeltje’.

Met mijn vader ging ik in de vakanties of op een vrije schooldag graag mee naar het kantoor van de inkoopvereniging die hij runde. Tassen afvullen, helpen met de invulling van de folder of mee op een inkoopdag.

De keuze voor de opleiding Commerciële Economie na mijn middelbare school was dan ook geen verrassing.

Met de paplepel ingegoten

Ruim 15 jaar e-commerce / IT ervaring

Het gaat om een tijdelijke invulling

Er is werk voor minimaal 24 uur per week

Fulltime Interim

Ruime ervaring in Business & IT

Lees meer

Ik hou ervan om met de voeten in de klei te staan en te zoeken naar praktische oplossingen voor de klant.

Ergens aan beginnen en tussentijds waar nodig bijsturen gaan bij mij boven uitgebreide plannen maken.

Wel start ik altijd met een doel / verwachting voor ogen. Dan weet je tussentijds ook waar en waarom je moet bijsturen

Ter inspiratie hou ik graag bekende modellen bij de hand, maar dit is voor mij nooit leidend voor passende oplossingen.

Verder vind ik het belangrijk om toegankelijk te zijn voor alle lagen in de organisatie. Vaak zie je dat er een gap is ontstaan tussen MT en de mensen die daadwerkelijk dagelijkse te maken hebben met de uitvoering. Voor mij is het belangrijk om beiden weer dichter tot elkaar te brengen.

Voor whiteboard - praktisch en toegankelijk

De opkomst van e-commerce van dichtbij

Aan het einde van mijn studie commerciële economie heb ik mijn afstudeerstage afgerond bij bol.com. Tijdens mijn studie was e-commerce nog een paragraaf in mijn marketingboek. Wie had gedacht dat deze wereld zo groot zou worden en dat ik tijdens het begin van mijn loopbaan die groei van dichtbij mee zou maken. Gestart met iets meer dan 100 collega’s in Nieuwegein. Bij bol.com ben ik zo’n 10 jaar gebleven in verschillende rollen. Eerst aan de voorkant met de content en merchandising voor Engelstalige en Nederlandse boeken. Daarna het opzetten van de Baby & Kind winkel. Ten slotte door mijn liefde voor de techniek heb ik de rol van business consultant ingevuld waar ik de link was tussen de categorieën en de IT. Bij mijn vertrek had ik zo’n 1.300 collega’s. Om iets meer tijd voor de kinderen te hebben ben ik bij een software bedrijf gaan werken in mijn woonplaats om uiteindelijk de stap te maken naar mijn eigen onderneming.

Bol.com homepage - bron Twinkle
Bron: Twinkle
Caravan

Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Nog altijd lees ik graag, overgehouden aan mijn boekentijd bij bol.com.. En dat gaat van biografieën en reisverhalen tot een goede thriller of lekkere weglees chicklit (de e-reader is voor mij de uitvinding van de eeuw!).

Met het gezin gaan we graag op pad met de caravan en genieten we van tijd met elkaar, familie en vrienden.


Vrijwilligerswerk

Daarnaast ben ik vrijwilliger voor de Hospice in mijn woonplaats, ik onderhoud de website en maak de nieuwsbrieven op.

Gezin, Kamperen & Lezen

Over Marianne - Lezen