Resultaten

Mark van Dijk Gimeg

Mark van Dijk

E-commerce manager bij Gimeg – samengewerkt in 2023

“In een aantal weken tijd heeft Marianne ons uitstekend geholpen bij de voorbereidingen voor een internationale PIM-migratie. Ik heb Marianne leren kennen als een goede professional met veel kennis en ervaring op dit gebied, waardoor zij ons in korte tijd op en top heeft voorbereid om dit proces verder in gang te zetten. Ze is daarnaast een fijn persoon om mee te werken, die duidelijk communiceert en haar afspraken nakomt. Kortom: we zijn erg blij dat we gebruik hebben kunnen maken van Marianne haar expertise!”

Rob Minnée

Director eCommerce, Marketing en Category management bij The Learning Network – Samengewerkt in 2021 / 2022

” Marianne heb ik leren kennen als een vakvrouw op het gebied van projectmanagement, category management & pricing: deskundig, accuraat, to the point. Marianne heeft in korte tijd vorm helpen geven aan category management en een hernieuwd pricing beleid voor TLN o.a. op werkwijzen, taken/verantwoordelijkheden, systemen: dit alles op basis van heldere analyse en visie.

Marianne helpt oplossingen te realiseren, niet zo zeer om wenselijke antwoorden te formuleren. Daarnaast is Marianne als mens een fijn persoon om mee te werken. Wat mij betreft een aanvulling/versterking voor elk (eCommerce) team! “

Sietske Veenstra

Business Development Manager bij Younited – Samengewerkt in 2021 en 2023

“Marianne is een professionele en zelf startende ondernemer die direct, na een korte briefing, voor ons aan de slag ging. Younited heeft in korte tijd een platform ontwikkeld voor de zelfstandig ondernemer in Nederland. Een van de onderdelen binnen dit platform is een store waar producten en diensten specifiek gericht op de zelfstandig ondernemer door partners, leveranciers en zelfstandig ondernemers zelf worden aangeboden. Marianne heeft een belangrijke rol gehad bij het ontwikkelen van het platform, het acquireren van partners en leveranciers, het opstellen van overeenkomsten en verdienmodellen en het inrichten van een structuur hoe in de toekomst de store verder vorm te geven.

Ik heb Marianne leren kennen als iemand die zeer gestructureerd en gedegen te werk gaat. Zij heeft veel kennis en weet dit op een overzichtelijke manier te presenteren en te borgen binnen de organisatie. Zij denkt mee op zowel commercieel als IT vlak, stelt kritische vragen en heeft een pragmatische aanpak. Ze weet goed prioriteiten te stellen en is niet schuw om werk aan te pakken die net iets buiten haar scope valt. Ik heb erg prettig met Marianne samengewerkt en hoop dat we elkaar in de toekomst nog eens treffen.”

bert-slagter-procurios

Bert Slagter

Founder Procurios – Samengewerkt van 2017 – 2020

” Marianne heeft het talent om een stip op de horizon te vertalen naar een concrete aanpak. Bestaande processen maakt ze beter, en samenwerking soepeler. Ze maakt teams volwassener en leert mensen de verantwoordelijkheid te nemen over hun eigen groei.”

johanneke-de-moor-bol.com

Johanneke de Moor

Category Manager Baby & Kind bol.com – Samengewerkt van 2012 – 2014

“Mijn eerste dag bij bol.com. Klaar om de eerste nieuwe categorie ‘Baby’ binnen enkele weken toe te voegen aan het platform. Zeer bijzonder de mogelijkheid gehad te hebben om dit samen met Marianne, collega vanaf uur één, te realiseren tot iets prachtigs. Zelfstandig, planmatig, verbindend en met een duidelijk doel voor ogen. De kracht van Marianne.”

Jos Jelier

Founder Procurios – Samengewerkt van 2017 – 2020

“In de periode dat Marianne bij Procurios werkte, heeft ze een groot aantal verbeteringen doorgevoerd. Marianne is in staat om conceptuele ideeen om te zetten in uitvoerbare plannen. Zo heeft ze diverse teams begeleid naar zelfsturing, en heeft ze diverse belangrijke bedrijfsbrede, strategische verbeteringen doorgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn het uitwerken van ons nieuwe prijsmodel maar ook het invoeren van teamfeedback en een totaal nieuwe HR-visie op het vlak van performance management geïntroduceerd, met belangrijke onderdelen zoals horizontale feedback, coaching en een overzichtelijk ‘salarishuis’. Ze was een vertrouweling voor velen, van juniors tot directie.”

colinda-roos-procurios

Colinda Roos

Financieel medewerker Procurios – Samengewerkt van 2017 – 2020

“Ik heb Marianne leren kennen als een doortastend, accuraat en oprecht persoon. Ze weet mensen te motiveren, te inspireren en te activeren op een plezierige manier. Ze kan hét zetje de goede richting in geven waardoor projecten daadwerkelijk verder komen. Daarbij houdt ze de belangen van de verschillende partijen in de gaten en weet ze relevante feedback te geven. Samenwerken met Marianne was een plezier!”

peter-slagter-procurios

Peter Slagter

Interaction designer bij Procurios – Samengewerkt van 2017 – 2020

“Olie in de motor. Je merkt er niets van, maar als het er niet is, loopt de machinerie onherroepelijk vast. Marianne kan als geen ander vastgelopen teams duurzaam op weg helpen. Dat doet ze op een gestructureerde wijze, met geduld en toewijding. Schuurt het in de organisatie? Huur Marianne in!”

Kenny Vizee

Account manager bij Procurios – Samengewerkt van 2017 – 2020

“Marianne heb ik van dichtbij mogen meemaken als een betrokken, betrouwbare en professionele collega. Haar functie binnen ons bedrijf liet zich samenvatten als ‘olie in de motor’. Want waar Marianne komt, daar gaan processen beter draaien, teams beter presteren en boekt men resultaat. Een onmisbare schakel in je organisatie. “

Corné Lam

Consultant bij Procurios – Samengewerkt van 2017 – 2020

“Waar ik Marianne boven het maaiveld vind uitsteken: ze is daadkrachtig en komt haar beloftes na. Daarbij is ze oprecht geïnteresseerd in de ander. Kortom, ze heeft de ingrediënten in huis om jouw plan of doel te bereiken!”